EEN EVENT ORGANISEREN MET IMPACT? DAT DOE JE ZO!

Bij de organisatie van evenementen komt heel wat kijken. Wat goed loopt lijkt misschien vanzelfsprekend. Gaat iets mis, dan is dat ongetwijfeld wat je gasten onthouden. Gelukkig is er een simpele oplossing: de foutenmarge uitsluiten en over de hele lijn enkel met het beste genoegen nemen. Zo wordt je event memorabel om de juiste reden. John & Jane vinkt jouw checks 1 voor 1 af.


1. Een perfect decor Net zoals bij een blind date is de eerste indruk op een eventlocatie cruciaal. Je gaat voor een harmonieus totaalbeeld, waar elk detail klopt. Dompel je gasten onder in een andere wereld, weg van het dagelijkse leven en tegelijk helemaal in het nu. Voor een optimale beleving wil je alle mogelijke stoorzenders wegwerken. Laat dat nu net zijn wat John & Jane graag doet en goed kan. De technieken zijn aanwezig, maar jij en je gasten zullen ze zelden opmerken.

2. Kraakheldere audio Muziek om te dansen, als sfeerbrenger of audio om een belangrijke boodschap die je duidelijk wil overbrengen? Geluid maakt of kraakt – helaas soms letterlijk – je event. Weinig irritanter dan fluitende boxen of het geluid dat wegvalt tijdens je speech of wanneer je wil uitpakken met de beleving van live muziek.
John & Jane raakt de juiste noten, door ervaring en hoogwaardige audio-apparatuur samen te brengen voor jouw event. Je rekent op:
  • audio op maat van je wensen en de noden van je event

  • grondige voorstudie en berekening

  • horizontale en verticale spreading voor een consistente geluidservaring

  • grondige controle van de geluidsinstallatie na opbouw

  • nauwkeurige afstelling van elke box door een geluidstechnieker

3. Het juiste licht Verlichting is de manier bij uitstek om de juiste sfeer te scheppen. Functionele verlichting op het podium voor een productvoorstelling, een spetterende lichtshow voor live muziek of een gemoedelijke gezelligheid om te tafelen en te praten. Maak het helemaal spot on! In de zoektocht naar het perfecte licht denk je trouwens graag out of the box. De beleving van je gasten begint al zodra ze het domein betreden. De toegangsweg, de parking, de afstand van parkeerplaats naar toegang tot het event: stuk voor stuk bieden ze kansen of de eventervaring uniek en memorabel te maken. Een projectie op de gevel van je zaal of een virtuele sterrenhemel? Alles kan.

4. Jouw persoonlijke stempel Of je nu iets organiseert voor medewerkers, klanten of derden: je wil een boodschap en een gevoel overbrengen. Logisch dus dan de volledige productie jouw stempel draagt. Verlichting in de kleuren van je huisstijl, je mascotte geprojecteerd in de zaal of een decor dat de waarden van je bedrijf uitdraagt. Alles wat je typeert maakt je eventorganisatie echt persoonlijk. Want uniek is zoveel beter dan generiek.

5. Premium afwerking over de hele lijn Een event organiseren is dus een complexe puzzel. Om alle stukjes perfect te laten passen heb je skills en vaardigheden nodig. Zeker zijn dat alles in orde komt, zonder zorgen? Met John & Jane neem je een compleet specialistenteam in audiovisuele technieken onder de arm. Je doet een beroep aan gedreven en gepassioneerde medewerkers die de lat overal net iets hoger leggen. Lichtprofielen wegwerken in het decor? Op zoek gaan naar het laatste punt waar geluid iets moeilijker bereik heeft en dit wegwerken? Een lichtere en donkerdere tint decoratie om een picture-perfect resultaat neer te zetten? We got your back!